Monday, July 27, 2009

Public Enemies

Sebenernya siy ada film "Harry Potter and the Half-Blood Prince" yang belum gw posting. Tapi berhubung udah lewat 11 hari dari gw nonton itu film (gw bela-belain nonton hari pertama tuh.. hihihihi..), gw posting belakangan aja deh sekalian hehehehe..

Sekarang gw mo posting tentang film yang baru gw tonton semalem, "Public Enemies"

Still Gorgeous ;)
The reason I wanted to watch this movie is just because of Johnny Depp.

Harusnya gw nonton "Public Enemies" tanggal 22 Juli kemarin pas tayang pertama kali di bioskop. Tapi berhubung alasan ini itu, mundur terus. Sampai akhirnya ada ajakan dari one of my elementary school buddy buat nonton film ini bareng kawan-kawan SD gw lainnya. Ya sekalian reuni kecil-kecilan ketemu kawan-kawan masa kecil, makanya gw setuju buat nonton di Minggu malam.

I rated this movie 3 out 5 stars! And I really hate Christian Bale in this movie. It's all because he killed my Johnny Depp in the end of the movie!

But telling you the truth, I really don't fit to this kind of movie. If it's not because of Johnny Depp, I will never watch this kind of movie.

Gosh.. This movie made me realize how long I admire him. Since "21 Jump Street" when I was only 7.

Almost 20 years ago :D

4 comments:

Atik Ariyani said...

gw nyari bajakannya ajah ah..secara si joni depp dibunuh belakangan..:D

Lidya said...

bagus ya public Enemies

mazdeby said...

cari bajakannya di indowebster aja

Anonymous said...

We gave our own lovely thomas sabo earring sale Rockoko Mum a black beaded for Christmas and it was a second hit, so what better than a charm to go with it. We’re idea the thomas sabo charm carriers gorgeous little purple flower- clear for Spring and it won’t expire like standard flowers (sweet as they are), but there are cheap thomas sabo charm carriers so many other Thomas Sabo charms that you’re adjoin to be spoilt for pick. Hearts are forever a winners, the delicate little pink thomas sabo charm carriers uk kindness is a particular favourite . Shoes are also discount thomas sabo charm carriers guaranteed to go down well as well as purse charms.